Transparent
Inloggen
Sluiten

Theo Maassen biecht diefstal UEFA Cup op

Verslaggever: BvT

Cabaretier Theo Maassen, vanavond te gast bij het NOS-programma Na Elven, biechtte in het programma op dat hij de UEFA Cup uit 1978 die PSV kwijt is, heeft gestolen. De Eindhovenaar kondigde in de uitzending aan een bijzonder relikwie in zijn bezit te hebben en overdonderde presentator Van Gelder en de aanwezige Stan Valckx toen hij de Cup uit zijn tas tevoorschijn haalde.

Het verhaal was dat hij hem zelf had meegenomen uit het Philipsstadion om het te geven aan het netgeboren dochtertje van een vriend. Dat bleek echter een huilbaby, waarschijnlijk onder invloed van de Cup. En nu, vol van berouw, kwam hij de diefstal opbiechten. Stan Valckx kreeg de opdracht de UEFA Cup terug mee te nemen naar Eindhoven, want: "Hem zelf terug komen geven aan voorzitter Van Raaij, dat durf ik nooit".

Onduidelijk is nog of het gaat om de echte replica van de UEFA Cup, die door PSV wordt vermist. Het elftal kreeg in elk geval de waarschuwing mee: "Ze moeten nu niet denken dat ze toch al een UEFA Cup hebben en morgen niet hun best hoeven te doen", was het enige wat de in tranen van berouw gehulde cabaretier nog kon uitbrengen. PSV had overigens al een nieuwe replica laten maken van de in 1978 gewonnen prijs.

Meer op UEFA Cup beker verdwenen uit Philips Stadion




Tags

uefa diefstal maassen berouw cabaretier replica valckx biechtte durf eindhovenaar elven gehulde gelder gestolen huilbaby kondigde netgeboren nos opbiechten overdonderde philipsstadion presentator raaij relikwie tas tevoorschijn uitzending vermist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage