Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV kan niet lachen om Maassen

15 maart 2001 10:23

Verslaggever: NvdL

PSV heeft boos gereageerd op de onthulling van Theo Maassen dat de cabaretier de replica van de in 1978 gewonnen UEFA-cup heeft gestolen. In het programma Na Elven biechtte Theo Maassen zijn diefstal op. Intern werd er bij PSV niet gelachen om de 'practical-joke' van Maassen. "Dit is een heel slechte grap," aldus perswoordvoerder Pedro Salazar. PSV deed, nadat de diefstal was ontdekt gelijk aangifte bij de politie. "Binnen de club is geld, maar vooral veel tijd besteed aan het oplossen van het mysterie. Clubmensen hebben er slapeloze nachten van gehad. Nu komt die meneer Maassen vertellen dat hij de beker al die tijd heeft gehad. Ik vind dit een heel slechte grap", aldus een reactie van Salazar.

Het is overigens nog maar de vraag of Maassen de beker zelf heeft gestolen. Naar eigen zeggen kwam hij op het idee toen hij meewerkte aan de uitzending van de TV-serie All Stars. Salazar weet ongeveer hoe de beker is gestolen en betwijfelt of de cabaretier het zelf gedaan zou kunnen hebben.

Maasen wil de beker voor het duel tegen Kaiserslautern komen overhandigen aan Harry van Raay. "Wij werken niet mee aan een goedkope publiciteitsstunt van Maassen. We zullen vandaag in ieder geval contact opnemen met de politie." aldus Salazar tot slot.

Meer op




Tags

maassen salazar gestolen cabaretier diefstal aangifte besteed betwijfelt biechtte clubmensen elven joke kaiserslautern maasen meewerkte meneer mysterie nachten ontdekt onthulling overhandigen pedro perswoordvoerder practical publiciteitsstunt raay replica slapeloze slot stars uefa uitzending

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage