Transparent
Inloggen
Sluiten

Gomes hoopt terug te keren bij PSV

4 juli 2008 15:05

Verslaggever: JV

Heurelho da Silva Gomes hoopt ooit terug te keren bij PSV. De Braziliaanse doelman spreekt deze wens uit in een open brief aan de supporters op de website van de Eindhovense club. Gomes verruilt PSV met pijn in het hart voor het Engelse Tottenham Hotspur. Hij had zichzelf een ander afscheid gewenst. "Wanneer ik aan PSV denk, word ik meteen emotioneel. Ik heb veel verdriet over de manier waarop ik bij PSV ben weggegaan, maar ik ben blij en opgelucht dat ik met de directie van de club alles heb kunnen uitpraten", aldus Gomes. "Deze club heeft mij de mogelijkheid geboden om mij te ontwikkelen tot een volwassen speler, om in toernooien zoals de Champions League uit te komen en vier geweldige kampioenschappen te vieren. Zowel ikzelf als mijn familie heeft Eindhoven, PSV en haar supporters voor altijd in ons hart gesloten. Ik heb een diepe wens om ooit weer voor PSV te mogen keepen."

Meer op




Tags

gomes brief emotioneel heurelho kampioenschappen opgelucht silva tottenham uitpraten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte