Transparent
Inloggen
Sluiten

Reker hoopt op plaats competitiecommissie van ECA

8 juli 2008 07:40 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

Jan Reker liet in De Telegraaf weten te hopen verkozen te worden in de competitiecommissie van de ECA, de Europese Club Associatie. Maarten Fontein kreeg een plaatsje in het uitvoerend comité, Van der Aat miste een zetel daarin op twee stemmen. Fontein zou Reker kunnen helpen bij de positie in de commissie.

Reker in De Telegraaf: "Zeker zal ik dan met het voorstel komen van een Champions League met 48 deelnemers. Ik zal m’n voorstel nader moeten uitwerken, maar iedereen vaart er wel bij. De toplanden houden vier deelnemers, een groep daaronder drie en Nederland is altijd verzekerd van twee plekken, terwijl de kleinere landen vier extra kampioenen mogen leveren."

Meer op De Telegraaf




Tags

reker competitiecommissie fontein telegraaf aat associatie comite kampioenen nederland plaatsje toplanden uitwerken vaart zetel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte