Transparent
Inloggen
Sluiten

Kandidaten Olympische Spelen gewoon op eerste training PSV

10 juli 2008 22:36 - KNVB.nl

Verslaggever: RvN, bjornerie

De kandidaten voor de Olympische selectie van Foppe de Haan Aissati, Amrabat, Bakkal en Marcellis zullen zich maandag gewoon melden voor de eerste training onder leiding van Huub Stevens. Dinsdag wordt vervolgens duidelijk welke spelers De Haan definitief meeneemt naar de Olympische Spelen.

Amrabat op de website van de KNVB: "Beide voorbereidingen lopen wat dat betreft door elkaar heen, maar dat geeft niets hoor. Ik ga gewoon lekker mijn best doen. Natuurlijk hoop ik op de Spelen, maar mocht ik er onverhoopt niet bij zitten, dan ga ik vol goede moed bij PSV beginnen. Fantastisch toch? Spelen voor zo’n grote club. Ik zie er erg naar uit."

Donderdag moest hij allerlei tests uitvoeren om te laten zien of hij klaar is voor Peking. "Het ging wel aardig. Het was even bikkelen, maar tijdens mijn vakantie in Marokko heb ik mijn conditie goed bijgehouden. Het was daarom niet al te zwaar. Natuurlijk is lopen niet het favoriete onderdeel voor een voetballer, maar het hoort erbij. Zeker tijdens de opbouw naar een seizoen en een toernooi als de Olympische Spelen. Wat ik vanochtend vooral leuk vond, was om het gras weer even te ruiken. Heerlijk."

Meer op KNVB.nl




Tags

amrabat haan aissati bakkal bijgehouden bikkelen conditie foppe gras knvb marcellis marokko moed onverhoopt opbouw peking stevens tests

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage