Transparent
Inloggen
Sluiten

Flamengo grootste kanshebber op binnenhalen Ronaldo

12 juli 2008 21:16

Verslaggever: RvN

De Braziliaanse club Flamengo lijkt de grootste kanshebber om Ronaldo binnen te halen. De spits liet al eerder weten dat hij het liefst zou terugkeren naar Brazilië om voor Flamengo uit te komen. De voorzitter van de Braziliaanse club liet gisteren weten dat hij de afspraak met Ronaldo heeft om te praten over een contract op het moment dat de Braziliaanse spits fit is.

Afgelopen week dook plotseling op Italiaanse geruchtensites het gerucht op dat PSV interesse getoond zou hebben voor Ronaldo. Nadat de Spaanse krant AS dat gerucht voor waar overnam, ging het de gehele wereld rond en werd het nieuws in vele landen gemeld. Zowel vanuit het Braziliaanse kamp als vanuit PSV is er (nog) niet op gereageerd. In Brazilie verwacht echter iedereen dat hij voor Flamengo zal gaan uitkomen.

Meer op




Tags

flamengo ronaldo dook geruchtensites overnam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte