Transparent
Inloggen
Sluiten

Start competitie twijfelachtig voor geblesseerde Kromkamp

13 juli 2008 17:12

Verslaggever: RvN

Het is onzeker of Jan Kromkamp op tijd fit is om de start van de competitie mee te maken, zo liet hij zelf weten in het Algemeen Dagblad. "Duidelijk is dat ik een langere tijd rust nodig heb om aan te sterken. Wanneer ik weer klaar ben om te spelen, is moeilijk te zeggen. Het is zeker dat het wel een tijdje zal duren, ik wil me in elk geval niet laten opjagen, eerst goed fit worden."

"Er zijn genoeg jongens die met dezelfde blessure nog heel lang hebben doorgespeeld. De knie is niet heel slecht, we moeten alleen even kijken hoe ik hiermee op de juiste manier topsport kan bedrijven. Het is even aanpassen en de juiste weg vinden. Daar heb ik het volste vertrouwen in."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

kromkamp twijfelachtig opjagen sterken volste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman