Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerets: 'Het zijn en blijven onze supporters'

15 maart 2001 23:13

Verslaggever: RvW

Gerets en Waterreus, de twee PSV-ers die de fans buiten het veld probeerden te houden, waren na afloop zeer beheerst in hun reacties over het gebeuren. Gerets: 'Toen ik het hek open zag gaan werd ik heel angstig. Ik moest de fans van het veld zien te houden om erger te voorkomen, ik wist dat ze mij niets zouden doen. De supporters hebben een grote fout gemaakt. Maar fouten maken is menselijk. Het zijn en blijven onze supporters. Ik weet zeker dat ze deze fout nooit meer zullen maken in de toekomst'.

Ook Ronald Waterreus had eenzelfde reactie. Volgens de doelman van PSV was de actie van de supporters absoluut niet goed te keuren, maar begreep hij diep in zijn hart de frustratie tegen de UEFA en daarmee de scheidsrechter wel, na al wat er de afgelopen tijd gebeurd is.

Waterreus liet weten met angst en beven uit te kijken naar de maatregelen die de UEFA zal gaan nemen tegen PSV. 'De UEFA is ons absoluut niet gunstig gezind, zo hebben we de afgelopen jaren wel gemerkt en ik vrees dan ook het ergste voor het komende jaar' aldus Waterreus.

Meer op




Tags

gerets waterreus uefa angstig beheerst beven eenzelfde gezind hek keuren menselijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage