Transparent
Inloggen
Sluiten

Stevens: elftal capabel om bovenin mee te spelen, 20 tot 30 meter verder naar voren spelen

14 juli 2008 19:45 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Huub Stevens liet tijdens zijn eerste perspraatje al iets los over zijn doelstelling. "Ik denk dat wij een selectie hebben die capabel is om bovenin mee te spelen. Als je als speler naar PSV toe gaat, wil je toch voor het kampioenschap meespelen en zover mogelijk in de Champions League proberen te komen. Maar eerlijk is eerlijk, ieder jaar wordt het moeilijker. Ik heb als speler drie kampioenschappen meegemaakt bij PSV, ik hoop er als trainer nog een aantal mee te mogen maken. Het is altijd bijzonder, maar laten we eerst kijken hoe we uit de voorbereiding komen."

"We moeten zorgen een selectie aan de gang krijgen waar wij denken stappen mee te kunnen maken. Wij willen graag 20 tot 30 meter verder naar voren spelen. Daarom moeten we eerst de kwaliteiten van de speler leren kennen."

Meer op PSV.nl




Tags

stevens kampioenschappen perspraatje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars pepi praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis