Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV in verband gebracht met Bruno Fornaroli - onduidelijkheid over berichtgeving'

18 juli 2008 10:09

Verslaggever: RvN

PSV wordt de laatste twee dagen in verband gebracht met interesse voor de twintigjarige Nacional-aanvaller Bruno Fornaroli. Ook Voetbal International maakt daar nu melding van. Verwezen wordt veelal in de geruchten naar berichtgeving in media in Uruguay. Daar hebben we vooralsnog niets aan kunnen treffen, reden voor ons om het (nog) niet te plaatsen.

Sowieso is de situatie rond de aanvaller een merkwaardige. De spits bevindt zich nu in Italië. Hij had toestemming voor zijn club om daar enige tijd te verblijven in een poging een transfer te realiseren. Inmiddels zou het nog niet tot een transfer zijn gekomen en heeft hij een terugkeer naar Uruguay uitgesteld.

Ondertussen zou de zaakwaarnemer in Italië hebben laten weten dat PSV concrete interesse heeft getoond. Die uitlatingen zouden in het Italiaanse geruchtencircuit naar boven zijn gekomen.

In de krant Observa wordt nu gemeld dat er een partij is die deze week een bod heeft uitgebracht namens een Europese club bij Nacional via een tussenpersoon van 3,5 miljoen dollar. Die zou echter vereisen dat de spits direct terug zou keren naar Montevideo. Om welke club het gaat is vooralsnog onbekend.

Meer op




Tags

fornaroli nacional onduidelijkheid uruguay geruchtencircuit montevideo observa poging tussenpersoon vereisen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte