Transparent
Inloggen
Sluiten

Onprofessionele Reis weer in het gips

18 juli 2008 15:40 - PSV.nl

Verslaggever: RvN

Jonathan Reis is opnieuw voor langere tijd uit de roulatie. "Hij heeft een haarscheurtje in een botje in zijn linkervoet," aldus Huub Stevens op PSV.nl.

Jonathan Reis liep eind maart tijdens een training op ongelukkige wijze een voetbreuk op. De voet werd in het gips gezet met een herstelperiode van zes tot acht weken in het verschiet. De Braziliaan besloot echter zelf het gips eerder dan door de doktoren aangegeven was te verwijderen. "Je kunt wel zeggen dat hij niet professioneel met zijn blessure is omgegaan. Dat heeft er toe geleidt dat hij nu weer in het gips zit. Het was tijdens een positiespel, waarin hij de neutrale man was. Ik hoop dat hij er van geleerd heeft, het kan natuurlijk nooit zo zijn dat je zelf je gips er af haalt."

Meer op PSV.nl




Tags

gips jonathan onprofessionele botje braziliaan doktoren geleidt haarscheurtje herstelperiode linkervoet stevens verschiet verwijderen voetbreuk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage