Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Fornaroli ontkent vertrek naar Eindhoven

19 juli 2008 11:20

Verslaggever: RvN

In de Uruguayaanse krant El Pais ontkende de zaakwaarnemer van Fornaroli dat de jonge spits naar Eindhoven vertrekt. Daar is volgens hem geen sprake van. Fornaroli zou er in geslaagd zijn om een Italiaans paspoort te verkrijgen, formaliteiten zijn daarvoor begin volgende week afgerond. Daarmee zou een transfer naar Italië veel makkelijker worden. De spits heeft zijn zinnen gezet op een overgang naar de Serie A.

Het is nog onduidelijk of er überhaupt wel interesse was van PSV in de spits. Gezien vorm en oorsprong van de berichtgeving zetten we al eerder daar vraagtekens bij. Adrie van Kraaij ontkende het in ieder geval.

Meer op




Tags

fornaroli adrie formaliteiten kraaij oorsprong pais paspoort verkrijgen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte