Transparent
Inloggen
Sluiten

Ingrijpende verbouwing derde verdieping in Philips Stadion

23 juli 2008 20:52

Verslaggever: RvN

Volgens het Eindhovens Dagblad kost de ingrijpende verbouwing van de derde verdieping in het Philips Stadion zo'n 4,5 tot 5 miljoen euro. Volgens Reker was de derde verdieping na tien jaar aan vernieuwing toe. "We hebben dit al een paar jaar geleden beloofd aan de sponsors. Omdat we een financieel goed jaar achter de rug hebben, konden we dit nu doen."

De verbouwing omvat onder meer het naar achteren plaatsen van de glaswand van de loges van de sponsors. De glazen wand scheidt straks het restaurant van de sponsorloges. Reker: "Mensen willen tegenwoordig niet meer achter glas naar de wedstrijd kijken. Straks zitten ze ervóór." Ook komt er een extra, derde rij stoelen bij. Het aantal zitplaatsen groeit hierdoor met 125 tot 375. "Daar was behoefte aan. En dit moet natuurlijk ook terugverdiend worden."

Gevolg is wel dat hierdoor een rij op de tribunes sneuvelt. Die pijn wordt verzacht met het verbeteren van het uitzicht vanaf de onderste drie rijen, doordat de dug-outs veertig centimeter in de grond zakken. Reker: "In totaal worden ze zeventig centimeter lager. Je kunt er straks alleen nog maar in zitten. Maar daar zijn dug-outs ook voor bedoeld. Staan doe je op het veld."

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op




Tags

verbouwing verdieping reker dug sponsors glas glaswand glazen loges restaurant rijen scheidt sneuvelt sponsorloges terugverdiend uitzicht verzacht wand zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje