Transparent
Inloggen
Sluiten

Ingrijpende verbouwing derde verdieping in Philips Stadion

23 juli 2008 20:52

Verslaggever: RvN

Volgens het Eindhovens Dagblad kost de ingrijpende verbouwing van de derde verdieping in het Philips Stadion zo'n 4,5 tot 5 miljoen euro. Volgens Reker was de derde verdieping na tien jaar aan vernieuwing toe. "We hebben dit al een paar jaar geleden beloofd aan de sponsors. Omdat we een financieel goed jaar achter de rug hebben, konden we dit nu doen."

De verbouwing omvat onder meer het naar achteren plaatsen van de glaswand van de loges van de sponsors. De glazen wand scheidt straks het restaurant van de sponsorloges. Reker: "Mensen willen tegenwoordig niet meer achter glas naar de wedstrijd kijken. Straks zitten ze ervóór." Ook komt er een extra, derde rij stoelen bij. Het aantal zitplaatsen groeit hierdoor met 125 tot 375. "Daar was behoefte aan. En dit moet natuurlijk ook terugverdiend worden."

Gevolg is wel dat hierdoor een rij op de tribunes sneuvelt. Die pijn wordt verzacht met het verbeteren van het uitzicht vanaf de onderste drie rijen, doordat de dug-outs veertig centimeter in de grond zakken. Reker: "In totaal worden ze zeventig centimeter lager. Je kunt er straks alleen nog maar in zitten. Maar daar zijn dug-outs ook voor bedoeld. Staan doe je op het veld."

Meer: Eindhovens Dagblad

Meer op


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws