Transparent
Inloggen
Sluiten

Alcoholverbod bij Vaassen - PSV, duel is risicowedstrijd

23 juli 2008 22:00 - Delta Post

Verslaggever: RvN

Fans die met het mooie weer in het vooruitzicht gedacht hadden om zaterdag met een biertje Vaassen - PSV te gaan bekijken, zullen dat idee uit hun hoofd moeten zetten. Zaterdag geldt in Vaassen een heus alcoholverbod. Volgens de instanties betreft het een risicowedstrijd. Een woordvoerder van PSV moest volgens een lokale krant die PSV met dat nieuws confronteerde onbedaarlijk lachen. Hij wilde dat nieuws niet geloven.

Vorig seizoen werd een duel van Vaassen tegen Feyenoord nog verboden, omdat instanties bang waren dat het een deel van de harde kern van Ajax zou trekken. Enige aanleiding voor die vrees leek er overigens niet te bestaan. Sindsdien liggen duels van Vaassen onder een vergrootglas bij de gemeente.

Er worden minimaal 3000 tot 3500 man verwacht bij het duel. Er is nog gewoon kaartverkoop.

Meer op Delta Post




Tags

vaassen alcoholverbod risicowedstrijd biertje feyenoord gemeente kern verboden vooruitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje