Transparent
Inloggen
Sluiten

'Huurcontract met Alcides, Lee nog steeds in beeld'

26 juli 2008 10:30

Verslaggever: RvN

Uit berichtgeving in het Algemeen Dagblad en het Brabants Dagblad blijkt dat PSV wel degelijk een huurcontract met Chelsea heeft om Alcides voor het komende seizoen te huren. Daar staat echter de clausule in dat Chelsea hem deze zomer nog mag verkopen.

In het Algemeen Dagblad geeft Alcides aan in een 'rot-situatie' te zitten. "Ik heb nog een contract voor een jaar bij Chelsea. Ik heb hier nu geen contract maar het liefst wil ik bij PSV blijven. Maar als Chelsea me terughaalt of verkoopt, zal ik moeten. Ik heb geen zin in ruzie met die club."

Bij PSV begrijpen ze weinig van het verhaal van Alcides. Op de administratie van de landskampioen ligt volgens de Eindhovenaren een getekend huurcontract tot volgend jaar zomer. "Wat ons betreft is er geen onduidelijkheid," zegt manager Adrie van Kraaij. "Er moet een oplossing komen en daarover zijn we bezig met Chelsea. Daar zeg ik verder niets over, ook niet aan welke oplossing ik denk."

Volgens het Brabants Dagblad is Young-Pyo Lee nog steeds een optie als Alcides zou vertrekken.

Meer op




Tags

alcides chelsea lee brabants administratie adrie kraaij onduidelijkheid pyo rot terughaalt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage