Transparent
Inloggen
Sluiten

Erwin Koeman blijft bij PSV

16 maart 2001 14:50

Verslaggever: BvT

Erwin Koeman is met PSV tot overeenstemming gekomen voor een nieuw contract en blijft de komende drie seizoenen verbonden aan de Eindhovense club. Ondanks aanbiedingen van andere clubs, heeft Koeman besloten zijn trainerscarri?re bij PSV door te zetten, waar hij de kans krijgt om door te groeien tot de technische staf van de A-selectie.

"Werken bij een topclub blijft voor mij de mooiste uitdaging. Ik beleef ontzettend veel plezier aan mijn werk met jeugdspelers die op het punt staan om door te breken. Natuurlijk wil ik hogerop en die kans krijg ik zeker bij PSV. Dit is een prachtige club om voor te werken, mijn gezin is gelukkig in Eindhoven en de aanbieding van de club sprak veel waardering uit voor mijn persoon", aldus de huidige jeugdtrainer en tweede assistent van Erik Gerets.

Meer op




Tags

koeman erwin beleef gerets hogerop trainerscarri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte