Transparent
Inloggen
Sluiten

Cocu scoort twee keer bij afscheid Jaap Stam

26 juli 2008 21:08

Verslaggever: RvN

Het afscheid van oud-PSV'er Jaap Stam is letterlijk in het water gevallen. Het duel werd na ruim 20 minuten gestaakt vanwege noodweer. Ook een live-uitzending was vanwege het noodweer niet meer mogelijk. Het Team jaap Stam, dat onder leiding stond van Guus Hiddink, stond op dat moment met 1-0 voor tegen Ajax door een prachtig doelpunt van Cocu. Hij nam een bal uit de lucht, zijn schot caramboleerde via beide palen in de goal. Doelman Waterreus voorkwam bij een grote kans dat Ajax op 1-1 kwam. Romario ontbrak op het afscheid, volgens de organisatie was hij ziek.

Pas na een uur wachten kon het duel alsnog hervat worden. Besloten werd om de laatste 25 minuten van de eerste helft over te slaan en direct met de tweede helft te beginnen. Nadat Overmars voor de 2-0 zorgde, was het opnieuw Cocu die de 3-0 tegen Ajax maakte. Later in het duel kwam Ajax nog terug naar een 3-3 gelijke stand.

Meer op




Tags

cocu stam noodweer caramboleerde hiddink lucht overmars romario uitzending voorkwam water waterreus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte