Transparent
Inloggen
Sluiten

Onvrede Afellay over beslissingen PSV

27 juli 2008 23:32 - DePers.nl

Verslaggever: RvN

In De Pers uitte Ibrahim Afellay zijn onvrede over beslissingen bij PSV. Zo laat hij weten allerminst blij te zijn dat hij slechts drie weken vrijaf kreeg na het EK. "Dat is één week te kort voor mij. Het EK is erg zwaar geweest, vooral in mentaal opzicht. Dat heb ik aangegeven. Maar de trainer vond het beter als ik er vanaf het begin bij zou zijn. Dan doe ik dat. Ik train nu één keer per dag in plaats van twee. Hij heeft me niet overtuigd. Ik ben gekomen omdat het moet. Ik heb niet voor niets aangegeven dat ik nog een week extra nodig had."

Daarnaast is hij er allerminst over te spreken dat de club Aissati heeft laten gaan. "Dan zullen ze wel weer zeggen: daar heb je hem weer, omdat hij mijn maatje is. Maar ik vind het pure kapitaalvernietiging." Als het aan hem ligt komen er nog meerdere spelers bij. "Ik hoop dat er her en der nog wat bijkomt. Ik verwacht dit seizoen veel van mezelf, maar ook veel van anderen. We zijn tenslotte een elftal."

Meer op DePers.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

afellay onvrede allerminst aissati bijkomt kapitaalvernietiging maatje vrijaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Laatste nieuws
Tagcloud

achte afkraakt alcohol basarnhem baumgartl bommel bruma chelsea doan eredivisie feyenoord flitsphirips fortuna fox guti jong kuip manolev psveldhoven rosario rpsv sadilek schwaab sir skipper tijn tinus valencia var vhtlsaw