Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil snel duidelijkheid over Jovanovic'

30 juli 2008 07:46

Verslaggever: RvN

Volgens Het Parool wil PSV snel duidelijkheid van Standard Luik over Jovanovic. PSV zou vrezen dat Standard Luik de loting van de voorronde van de Champions League afwacht en hem bij een haalbare tegenstander vervolgens niet zou willen verkopen.

In de Belgische krant Het Nieuwsblad wordt door Standard Luik ontkend dat er onderhandeld wordt, wel wordt de interesse bevestigd. "Maar van een bod van vijf miljoen euro en daar ook nog eens Eric Addo bovenop weet ik niets. Er zijn contacten met PSV, maar die zijn nog niet echt concreet. Er werd zeker nog niet over bedragen gesproken. Eén ding staat vast: we laten een speler van dat niveau echter niet zomaar gaan. We hebben een bedrag in ons hoofd en daar wijken we niet van af. Ik weet ook wel dat Jovanovic zegt dat hij weg wil of niet meer voetbalt. Maar er blijkt bij hem altijd een verschil te zijn tussen wat hij zegt in de pers en wat hij tegen ons vertelt."

Meer op




Tags

jovanovic luik standard addo afwacht nieuwsblad voorronde wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman