Transparent
Inloggen
Sluiten

Bruggink: 'Ik voel me klote'

Verslaggever: RvW

De dag na de uitschakeling stond in het teken van het uithuilen en verwerken van hetgeen gisteren gebeurde. Media in binnen- en buitenland (wereldwijd) bleven iedereen in ruime mate confronteren met de gebeurtenissen op en rond het veld. Arnold Bruggink ging in zijn dagboek op zijn offici?le website uitgebreid in op de gebeurtenissen van donderdag.

De schlemiel van de dag door het missen van de penalty liet weten dat hij zich klote voelde. 'Meestal krijg ik de bal wel aardig in de hoek, maar dat was nu niet het geval. Weliswaar schoot ik wel hard, maar de bal kwam ook op een ideale hoogte voor keeper Koch terecht. Dus werd die gestopt. Op dat moment kon ik wel door de grond zakken, zo ongelooflijk rot voel je je dan.'

In zijn dagboek gaat hij veel uitgebreider in op de wedstrijd, het missen van de strafschop, de ongeregeldheden en de vrees voor de straf van de UEFA.

Meer op Officiele Arnold Bruggink site




Tags

bruggink dagboek arnold confronteren koch rot schlemiel uefa uitgebreider uithuilen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage