Opnieuw gelijkspel voor PSV: 1-1 tegen Everton

9 augustus 2008 16:02

Nadat de wedstrijden tegen VVV, Sporting Lissabon en Newcastle United al in een gelijkspel eindigde, speelde PSV zaterdagmiddag tegen Everton ook met 1-1 gelijk.

In de 32ste minuut kwam PSV op voorsprong. Amrabat draaide zichzelf vrij en draaide de bal vervolgens op prachtige wijze in de verre bovenhoek. Zes minuten voor het einde kwam Everton langszij via een penalty van Arteta na een lichte overtreding van Wuytens.

Opstelling PSV: Isaksson, Salcido, Rodríguez ('46 Addo), Bréchet, Zonneveld, Simons, Van der Leegte ('64 Wuytens), Väyrynen ('46 Afellay), Culina ('66 Manco), Amrabat ('46 Dzsudzsak) en Lazovic ('46 Koevermans).

Wedstrijdverslag: PSV.nl