Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV Fanquete herhaalt wens supporters

11 februari 2000 22:41

Verslaggever: RvW

PSV heeft de afgelopen maanden een enquete, door PSV FANquete genoemd, gehouden onder haar seizoenkaarthouders met als doel te achterhalen wat er speelt onder de supporters. PSV wil o.a. dmv deze jaarlijkse enquete beter naar de supporters luisteren.

Deze enquete bleek eerdere onderzoeken door het PSV Supporterscontact te staven dat de PSV fans meer behoefte hebben aan contact met PSV en PSV niet goed genoeg bereikbaar vinden.

Als gevolg daarvan heeft PSV nu o.a. een Fandesk opgesteld waar supporters te allen tijde terecht kunnen voor al hun vragen of naar de juiste persoon doorverbonden worden.

Ook de vaakgenoemde klachten onder supporters zoals de situatie rond de toiletten (met name Oost en vrouwen) en de uitstroom van supporters na de wedstrijd in en rondom de wedstrijd kwamen ook in deze enquete weer naar voren.

PSV wil nu actief gaan werken om deze punten te gaan verbeteren. Een van de positieve punten die uit de enquete kwam was dat de meeste supporters zich veilig voelen en tevreden zijn over de faciliteiten in het stadion.

Meer op




Tags

enquete fanquete bereikbaar dmv doorverbonden fandesk oost staven supporterscontact toiletten uitstroom vaakgenoemde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage