Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij bereid af te treden in belang PSV

17 maart 2001 14:11 - Eindhovens Dagblad

Verslaggever: BvT

In een uitgebreid interview in het Eindhovens Dagblad van vandaag blikt Harry van Raaij terug op het incident van donderdag en kijkt hij voorzichtig vooruit naar de te verwachten maatregelen van de UEFA tegen PSV. De voorzitter zegt in het belang van PSV bereid zijn af te treden.

"Als het beter mocht zijn dat PSV straks een eventuele beroepsprocedure tegen de UEFA ingaat zonder mij, als er signalen komen dat in die procedure mijn aanwezigheid negatief voor PSV kan uitpakken, zal ik daaruit direct mijn consequenties trekken. Dan treed ik dus af", aldus Van Raaij die bang is dat zijn recente aanvaringen met UEFA in het nadeel van PSV zullen werken. Hij zegt echter niet te verwachten dat het zover hoeft te komen.

Elders in het artikel legt Van Raaij uit waarom het goed was dat het hek het begaf onder de grote druk van de hooligans. Anders hadden mensen verpletterd kunnen worden tegen het ijzerwerk, als destijds bij het Heizeldrama. Lees het hele artikel in het Eindhovens Dagblad.

Meer op Eindhovens Dagblad




Tags

raaij uefa aanvaringen aanwezigheid begaf beroepsprocedure heizeldrama hek hooligans ijzerwerk ingaat procedure verpletterd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage