PSV wint na strafschoppen van Real Mallorca

14 augustus 2008 21:20

Verslaggever: RvN

PSV blijft gelijkspelen in de voorbereiding. Dit keer was het na 90 minuten 1-1 tegen Real Mallorca in een slaapverwekkende partij. Uiteindelijk kwamen er strafschoppen aan te passen om de winnaar van de enorme beker te bepalen. Die won PSV met 3-5. Het duel eindigde na strafschoppen pas om 00.45 uur nadat het duel drie kwartier later was begonnen als gevolg van de uitgelopen presentatie.

PSV was na ruim een kwartier spelen op achterstand gekomen. Vanuit een vrije trap schoot Varela met een droge schuiver langs Isaksson. Pas zo'n tien minuten voor tijd kwam PSV langszij toen Suarez een bal achter zijn eigen keeper schoot. Vlak daarna leek Lazovic de 1-2 ook nog binnen te schieten, maar de goal werd vanwege buitenspel terecht afgekeurd.