Transparent
Inloggen
Sluiten

Tweede bod PSV op Jovanovic afgewezen

16 augustus 2008 10:19

Verslaggever: RvN

Jovanovic liet in de Gazet van Antwerpen weten dat een tweede bod van PSV door Standard Luik is afgewezen. "Tussen PSV en mij is er geen probleem, ik was rond met hen. Maar Standard beslist over mijn toekomst. Standard heeft het tweede bod van PSV net als het eerste afgewezen. Als zij het been stijf houden, dan doe ik mijn contract tot 2010 uit."

"Ik zie PSV zeker zitten maar ik beslis daar niet alleen over en ik respecteer het bestuur van Standard. Maar ik denk dat het tijd is om een nieuw hoofdstuk te beginnen. De club zal er ook beter van worden want ze hebben geen euro voor mij betaald."

Meer op




Tags

standard jovanovic antwerpen beslis bestuur gazet hoofdstuk luik respecteer stijf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage