Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV wil overheidssteun voor verbouwing stadion en wil organisatie WK huisvesten

17 augustus 2008 11:06

Verslaggever: RvN

In De Telegraaf liet Jan Reker weten overheidssteun te willen voor de verbouwing van het PSV stadion naar 47.500 plaatsen. "Door een constructie over onze west- en oosttribune te plaatsen kunnen we onze capaciteit uitbreiden. Binnen nu en een jaar nemen we een besluit of we het doen. We gaan het nu financieel en commercieel onderzoeken. Als ook daar een positief verhaal uitkomt kunnen we aan de slag." Omdat De Kuip in Rotterdam en de Arena in Amsterdam gedeeltelijk met overheidsgeld werden gebouwd zegt Reker te rekenen op financiële steun. "Wij hebben nog nooit een euro gehad. Het lijkt me logisch dat de gemeente Eindhoven, de provincie en de landelijke overheid ons tegemoet komen."

Daarnaast heeft Reker aangegeven vanwege de centrale ligging van Eindhoven het Philips Stadion te willen voordragen als vestigingsplaats voor de organisatie van het WK als Nederland en België dat krijgen toegewezen voor 2018.

Meer: De Telegraaf

Meer op




Tags

overheidssteun reker verbouwing huisvesten telegraaf arena belgie capaciteit constructie gemeente kuip nederland oosttribune overheid overheidsgeld provincie vestigingsplaats west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage