Transparent
Inloggen
Sluiten

Amrabat schrikt van beelden overtreding

26 augustus 2008 19:26 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Tegenover het Algemeen Dagblad laat Nordin Amrabat weten geschrokken te zijn van de beelden van zijn overtreding. "Toen schrok ik wel. Het was een wilde overtreding, maar er was absoluut geen sprake van opzet. Hofs gleed naar de bal en ik wilde de bal ook halen. Als hij ietsje eerder is, dan raakt Hofs mij. Maar inderdaad, op de beelden zag het er grof uit. Tijdens de wedstrijd had ik niet in de gaten dat het zo ernstig was."

Amrabat baalt er wel van dat de beelden tot in den treuren op tv zijn herhaald. "Ze hebben het bij Studio Voetbal dertig keer herhaald. Het zou erg vervelend zijn als ik hierdoor geschorst wordt. Trouwens, scheidsrechter Blom floot op dat moment voor de overtreding. Hij kan nu plots niet zeggen dat hij niets zag. Waarom floot hij dan?"

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

amrabat herhaald hofs schrikt blom gleed grof ietsje nordin treuren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm arensman bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis