Transparent
Inloggen
Sluiten

Buurman zesde na eerste racedag voor PSV [update]

31 augustus 2008 12:48

Verslaggever: RvN

De meningen verschillen onder de fans over de deelname van PSV aan de Superleague Formula autorace. Voor de fans die wel belangstelling hebben: PSV's rijder Yelmer Buurman eindigde zojuist in de eerste race als vierde, net buiten het podium. De jonge rijder had een uitstekende kwalificatie met een derde plaats. Zijn start in de race van vandaag was matig, maar na een uitstekende race eindigde hij op een vierde plaats, vlak achter Tottenham. Beijing Guaon eindigde afgetekend als eerste.

In de tweede race eindigde Buurman als achtste, nadat hij tot twee keer toe pech had. Na de twee races staat PSV zesde in het klassement.

Meer op




Tags

buurman racedag rijder afgetekend autorace beijing formula guaon klassement kwalificatie races superleague tottenham yelmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte