Transparent
Inloggen
Sluiten

Missen Champions League niet meer dramatisch voor PSV

13 september 2008 14:35

Verslaggever: RvN

Volgens Jan Reker kan PSV zich nu inmiddels het mislopen van de Champions League een keer veroorloven. Reker in De Volkskrant: 'Twee jaar geleden zou dat een ramp zijn geweest. Vorig jaar nog dramatisch. Maar we zijn in de laatste jaren van een negatief naar een positief eigen vermogen gegaan. Komend jaar gaan we daar ook weer heel dik overheen.'

Door de beperkte financiële bestedingsruimte richt PSV zich nu meer dan voorheen op de eigen opleiding. Talent moet geleidelijk doorstromen naar de A-selectie (twee spelers per seizoen) en tevens moeten spelers worden opgeleid om bij andere eredivisieclubs alvast ervaring op te doen.

'Dat is een heel hoge doelstelling voor het belofteteam, maar daaraan moeten wij werken. PSV moet innovatief zijn en voorop lopen. Op dit moment zijn wij duidelijk de nummer 1 van Nederland als je kijkt naar behaalde kampioenschappen en gespeelde wedstrijden op Europees niveau. Maar er is nog zoveel ruimte voor verbetering,' aldus Reker in De Volkskrant.

Meer op




Tags

reker volkskrant belofteteam bestedingsruimte innovatief kampioenschappen nederland ramp veroorloven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

bakayoko bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes madueke ofwel oost overmars pepi praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis