Transparent
Inloggen
Sluiten

Coach Jong PSV: videobeelden bekeken

22 september 2008 17:59

Jong PSV coach Anton Janssen laat op Telegraaf.nl weten niets aan het toeval over te hebben gelaten en de voorbereiding heel serieus gedaan te hebben.

“We beschouwen het gewoon als een wedstrijd die we willen winnen. Ik hoop ook dat het een echt duel wordt. Het kwaliteitsverschil is natuurlijk groot. Ik beschik over een heel jong team. We hebben tegen het grote PSV niets te verliezen. Ik kijk ook niet naar het resultaat. De uitvoering is voor mij veel belangrijker. Het zou mooi zijn als we nog een beetje aan ons eigen spel kunnen toekomen."

"Er zijn geen stilzwijgende overeenkomsten. Dat kan ook niet: een stapje minder doen of uit positie lopen. We zullen vol en scherp aan de wedstrijd beginnen. We hebben zelfs videobeelden bekeken. Dat kun je normaal in onze competitie niet gauw doen, maar hier wel. Dan moet je dat ook benutten. Maar we gaan ons niet aanpassen ofzo. PSV kan in deze wedstrijd inderdaad niet verliezen. Maar ik had veel liever een andere tegenstander gehad."




Tags

jong anton beschik janssen kwaliteitsverschil ofzo stilzwijgende telegraaf toekomen uitvoering

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte