PSV wint met 0-3 van Jong PSV

23 september 2008 20:37

PSV heeft de unieke bekerwedstrijd tegen Jong PSV met 0-3 gewonnen. In het Philips Stadion scoorden Lazovic (2x) en Wuytens de doelpunten voor het eerste elftal.

Jong PSV maakte het het eerste elftal behoorlijk lastig. Onder andere Romario Sabajo liet zich aanvallend zien. Al heel snel kwam PSV op voorsprong via een doelpunt van Wuytens. Het duurde echter tot vlak na rust voordat PSV de score kon verdubbelen via Lazovic. Die laatste scoorde in blessuretijd ook nog de 0-3.

Beleef het duel nogmaals via het live tekstverslag via de link hieronder naar het scorebord.