Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV: strenge straffen voor gooien voorwerpen

25 september 2008 18:22 - PSV.nl

Verslaggever: RvN, Bas_1979

PSV heeft op haar officiële website nogmaals duidelijk gemaakt via een statement dat de UEFA en de KNVB zeer streng optreden tegen het gooien van voorwerpen of vloeistoffen op het veld. Ook PSV heeft hier hoge straffen op gezet en heeft deze helaas ook al moeten opleggen.

Graag vragen wij via deze weg aandacht voor het feit dat PSV niet anders kan en wil, dan het strak handhaven van het verbod op het gooien van voorwerpen en/of vloeistoffen (bekers bier of frisdrank) naar het veld. Los van de KNVB-regelgeving wordt aan overtreders een stadionverbod opgelegd van 5 jaar op basis van het Huishoudelijk Reglement Philips Stadion. Ook kan een boete tot € 5.000 opgelegd worden en zal de veroorzaker aangesproken worden wat betreft de boete welke die club zelf opgelegd krijgt. Wij vragen van iedereen hiervoor medewerking in dit verband; en steun PSV op een positieve manier.

Meer op PSV.nl




Tags

knvb strenge vloeistoffen bier frisdrank huishoudelijk opleggen overtreders reglement stadionverbod statement strak streng uefa veroorzaker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte