Transparent
Inloggen
Sluiten

Reker: nog geen contact met Larsson

2 oktober 2008 23:31 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Volgens Jan Reker is er sinds de zomerstop geen contact meer geweest met Henrik Larsson of diens zaakwaarnemer. Toen blokkeerde Helsingborg de transfer. Reker: "Er zijn geen afspraken gemaakt en we hebben ook geen enkel signaal ontvangen dat Larsson naar ons zou willen komen. Daar begint het mee. Hij moet het zelf natuurlijk wel willen. Want Larsson blijft een heel interessante speler. Het kan best zijn dat we straks nog een poging wagen."

"Larsson is ijzersterk aan de bal en is nog superfit. Hij is niet alleen een uitstekende speler maar zou ook buiten het veld van waarde kunnen zijn voor jonge jongens. Talenten als Stef Nijland en Nordin Amrabat zouden heel veel van hem kunnen leren. Bovendien is het een voetballer waar het hele elftal beter van gaat spelen."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

larsson reker amrabat blokkeerde helsingborg ijzersterk nijland nordin poging stef superfit zomerstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bla boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap kroes lozano mauro oost pepi ruilen schouten seat sparta teze til tillman