Transparent
Inloggen
Sluiten

Heitinga haakt af, weer speeltijd voor Marcellis woensdag?

13 oktober 2008 16:27 - De Telegraaf

Verslaggever: RvN

Heitinga is na een medische test definitief afgehaakt voor de interland van komende woensdag tegen Noorwegen. Daardoor krijgt het debuut van Marcellis waarschijnlijk woensdag weer een vervolg na alle complimenten die hij kreeg van onder andere bondscoach van Marwijk en analist Johan Cruijff.

"De afgelopen week op de trainingen verbaasde ik mezelf. Het ging gelijk goed. Ik vind, dat ik goed kan meekomen en dat is wel fijn, want het is echt te merken dat het niveau stukken hoger is dan bij PSV. Ik train nu met jongens uit de wereldtop, met een ongelooflijke handelingssnelheid."

Gevraagd naar zijn mooiste herinnering twinkelden zijn ogen. "Het Wilhelmus en het haasje, dat ik na afloop kreeg." Of hij net zo snel een vaste plaats in de basis zal veroveren als hij bij PSV deed, na zijn debuut bij Liverpool, weet Marcellis niet."Als iedereen fit is, moet ik maar kijken of ik erbij zit."

Meer op De Telegraaf




Tags

marcellis heitinga afgehaakt haasje handelingssnelheid herinnering liverpool marwijk meekomen noorwegen twinkelden wereldtop wilhelmus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage