Transparent
Inloggen
Sluiten

Afellay leert nog elke dag

15 oktober 2008 07:15 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: RvN

Ondanks dat Ibrahim Afellay in blakende vorm is zit een basisplaats er bij Oranje door de grote concurrentie er nog niet in. Afellay in het Algemeen Dagblad: "Invallen vraagt een ander soort concentratie dan als je vanaf de eerste minuut speelt. ,In de wedstrijd zit al een bepaald ritme en jij moet in korte tijd wat laten zien. Tegen IJsland heb ik dat proberen te doen en als ik tegen Noorwegen inval, probeer ik dat weer. Het is anders dan ik bij PSV gewend ben, maar elke minuut die ik bij Oranje meepik is goed voor me. Ik leer nog elke dag."

"Ik trap inderdaad wat anders ja, beter denk ik," bevestigt Afellay over zijn gevaarlijker schoten op doel. "Dat is puur een kwestie geweest van veel oefenen, vaak na afloop van de training. De techniek leerde ik een tijd geleden al bij PSV, van Willy van der Kuijlen. Door veel te herhalen, heb ik geprobeerd die traptechniek verder te verbeteren. Nu merk ik dat het ook echt effect heeft."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

afellay oranje blakende concentratie herhalen ijsland inval kuijlen kwestie leerde meepik noorwegen willy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte