Transparent
Inloggen
Sluiten

Culina open voor terugkeer naar Australie

18 oktober 2008 11:13 - The Age

Verslaggever: RvN

Volgens de coach van Gold Coast United en de vader van Culina staat Jason Culina open voor een terugkeer naar Australië komende zomer. Diens contract loopt dan af en hij is afgelopen week door die club gepolst voor een terugkeer. De coach van Gold Coast: "Het is duidelijk dat beide partijen geinteresseerd zijn, maar zijn komst is nog ver weg. We moeten zijn club benaderen, we moeten met de speler zelf rondkomen.... maar het ziet er goed uit.Elk deal waarbij beide partijen willen heeft een goede kans van slagen."

De vader van Culina liet in een reactie weten dat Jason serieus is over een terugkeer. "Het is belangrijk dat als hij terugkeert, hij jong genoeg is om echt indruk te maken in plaats van terug te komen op een oudere leeftijd zoals Aloisi, Okon en Vidmar die toen niet meer uit konden blinken. Jason zou wel willen terugkeren om het Australische publiek te laten zien wat hij allemaal kan."

Meer op The Age




Tags

culina australie jason coast aloisi australische gepolst jong okon vidmar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat shevchenko sparta teze til tillman