PSV verliest in Breda van NAC: 2-1

18 oktober 2008 21:42

PSV kwam zaterdagavond in Breda tekort tegen NAC. De ploeg verloor met 2-1 en daar was weinig op af te dingen. De ploeg zakt daardoor op de ranglijst en komt op drie punten achterstand van NAC.

PSV kwam al na 13 minuten op achterstand toen Simons de bal als laatste raakte en dus voor een eigendoelpunt tekende. Kromkamp moest al snel van het veld. Voor hem kwam Rodriguez in het veld, waardoor Marcellis naar rechts verhuisde. NAC bleef echter het beste van het spel hebben.

In de tweede helft zette PSV steeds meer druk, maar creëerde het niet al teveel kansen. Via de counter besliste Amoah drie minuten voor tijd de wedstrijd. De goal van Afellay in blessuretijd was er slechts voor de statistieken. PSV mocht het daarna in nog een aanval proberen een wonder te verrichten, maar dat zat er niet meer in.