Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Pandjeshuis wint zaalvoetbaltoernooi PSV Fans United

25 maart 2001 11:11

Verslaggever: JN

Gisteren is het zaalvoetbaltoernooi van 2001 van PSV Fans United gehouden. Leden konden hier gratis aan meedoen en dat werd gewaardeerd. Het begon om 10:00 en om 17:00 was de winnaar bekend, na een lange dag voetballen waar sportiviteit hoog in het vaandel stond was het FC Pandjeshuis met onder meer Ex-PSV'er Ferry Maas in de gelederen (ooit nog ingevallen in de kwartfinale wedstrijd tegen Barcelona 95/96) dat won in de finale met 4-2 van FC Schansoord.

Het duel om de derde plaats werd beslist na penalty's in het voordeel van FC Veldhoven, die daarmee FC Heidelust het nakijken gaf. FC Pandjeshuis ontving de wisselbeker en is daarmee automatisch weer van harte uitgenodigt voor de editie van volgend jaar.

Meer op




Tags

pandjeshuis zaalvoetbaltoernooi barcelona editie ferry heidelust maas nakijken schansoord sportiviteit uitgenodigt veldhoven wisselbeker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla bosz business dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord kompas kou kroes oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht voorkennis waarheidsgehalte