Transparent
Inloggen
Sluiten

"Goede reactie op nederlaag tegen NAC"

22 oktober 2008 23:06

Verslaggever: RvN

Ibrahim Afellay sprak na afloop over een revanche voor de nederlaag tegen NAC en een bevestiging dat het elftal het op het hoogste niveau wel kan. "Als elftal is er fantastisch gereageerd op de nederlaag tegen NAC. We lieten nu zien dat we dit ook op het allerhoogste niveau kunnen. Dat geeft vertrouwen naar de toekomst."

Ook Huub Stevens was die mening toegedaanm. 'We hebben hier gewonnen met goed voetbal. En dat in een hele belangrijke wedstrijd. Ik moet een compliment aan de jongens geven voor de wijze waarop ze gespeeld hebben. Het was heel gedisciplineerd, met passie, zo wil ik het graag zien. Er stond een team op het veld, waarbij iedereen voor elkaar iets over had om te knokken. Dat is er geleerd van zaterdag."

"We zijn er nog niet. Eigenlijk staan we nu in de rust met 2-0 voor tegen Marseille. We hebben nog een zware wedstrijd voor de boeg. Maar de spelers weten nu dat ze het kunnen door voor elkaar te vechten. Dat gevoel moet meegenomen worden naar de competitie."

Meer op




Tags

nac afellay allerhoogste boeg gedisciplineerd marseille passie revanche stevens toegedaanm

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte