Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verliest thuis van Roda JC: 2-3

25 oktober 2008 22:38

Na het goede spel tegen Olympique Marseille zorgde PSV voor een wanprestatie in eigen huis tegen Roda JC. De angstgegner in het Philips Stadion won ook dit jaar weer en nu met 2-3. Op die zege was niet al teveel af te dingen. Dzsudzsak en Lazovic zorgden voor de doelpunten van PSV in de tweede helft.

Roda JC was in de eerste helft eigenlijk de enige ploeg die voetbalde. Over het elftal van PSV leek een soort lamlendigheid te hangen. De 0-1 voor Roda JC was dan ook zeker terecht te noemen, al bleek het in de herhaling een buitenspel doelpunt geweest te zijn.

In de tweede helft startte PSV feller. Fouten achterin kostte de ploeg echter de 0-2. Het duurde vervolgens weer even voordat PSV weer enig gevoel kreeg aanvallend gevoel. Het was Dzudszak die de ploeg weer in de wedstrijd leek te brengen via een harde vrije trap. Toen PSV op zoek ging naar de gelijkmaker counterde Roda JC zich vrij gemakkelijk naar de 1-3.

Toen lazovic elf minuten voor tijd de 2-3 maakte, zag het er naar uit alsof PSV zich alsnog zou kunnen redden. Roda JC was vermoeid en kwam onder druk te staan. PSV kon echter vervolgens te weinig afdwingen al was de ploeg nog wel heel dicht bij de gelijkmaker via onder andere Koevermans.




Tags

roda lazovic angstgegner counterde dzsudzsak dzudszak feller herhaling koevermans lamlendigheid marseille voetbalde wanprestatie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte