Transparent
Inloggen
Sluiten

Racing Genk noemt verhalen Barda een fabel

28 oktober 2008 18:09

Verslaggever: RvN

Op de officiële website van KRC Genk laat voorzitter Harry Lemmens weten dat geen enige transferactiviteit is rond de Israëlische aanvaller Elianiv Barda. "Noch Twente, noch PSV hebben Genk benaderd voor een transfer van Barda. Ook Celtic, de laatste dagen ook vernoemd in de media, heeft geen enkel contact opgenomen met Genk" aldus de Genkse voorzitter.

"Meer nog ... de makelaar die hierbij genoemd wordt in de Media, Dudo Dahan, is daarenboven de makelaar van Barda niet. De makelaar die de belangen van Barda behartigt, is bij Genk goed genoeg bekend, en dat is niet Dudo Dahan. Bij de transfer van Barda naar Genk was deze persoon trouwens ook helemaal niet betrokken."

"Waar die man het haalt om met cijfers van € 3.000.000 vraagprijs en een gratis transfer van Barda naar Genk te goochelen, is de vraag. Van deze info uitgebracht in de media klopt niets. Je moet lef hebben om deze dingen in de pers te gooien zonder dat er enige waarheid inzit" zo besluit de Genkse voorzitter.

Meer op




Tags

barda genk makelaar dahan dudo fabel genkse behartigt celtic daarenboven elianiv goochelen inzit krc lemmens transferactiviteit twente waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage