Transparent
Inloggen
Sluiten

Slecht Nederlands van Salcido probleem voor Stevens

1 november 2008 18:59

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat Huub Stevens weten dat hij Carlos Salcido er naast zette tegen ADO vanwege diens slechte Nederlands. Hij kan daardoor niet goed communiceren in het veld, hetgeen vooral een probleem is als het elftal 20 meter vooruit speelt, zoals Stevens tracht.

"Tegen ADO was de communicatie achterin prima, omdat er nu jongens stonden die allemaal dezelfde taal spreken. Als ik in Duitsland werk, probeer ik zo snel mogelijk Duits te spreken. Ik weet: de een pakt een nieuwe taal sneller op dan de ander. Maar in onze manier van voetballen, zo kort bij elkaar, is communicatie van achteruit heel belangrijk."

Meer op




Tags

stevens salcido ado carlos communiceren duitsland tracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte