Transparent
Inloggen
Sluiten

Salcido wil zich terugknokken in het elftal

3 november 2008 07:21

Verslaggever: RvN

Carlos Salcido hield zich in het Brabants Dagblad op de vlakte over zijn verhouding met Huub Stevens. De verdediger liet weten te begrijpen dat hij op de bank komt, omdat hij niet in goede vorm is. "Ik ben de eerste die toegeeft dat ik niet in grote vorm ben. Daarom respecteer ik de beslissing van de trainer. Voetbal is een teamsport. Als een speler in een mindere fase zit, dan is het logisch dat een ploeggenoot zijn plaats inneemt. Sinds de thuiswedstrijd tegen Roda JC heeft de ploeg twee keer gewonnen en twee keer heeft de verdediging het goed gedaan. Ik ben hier om te helpen, niet om problemen te maken."

"Ik zal keihard knokken om mijn plek terug te verdienen. Ik hoef me niet meer waar te maken of te bewijzen. Iedereen weet wat ik kan, wat mijn kwaliteiten zijn. Het overkomt elke speler wel eens dat je in een mindere periode belandt. Er zijn wel specifieke redenen voor mijn mindere vorm, maar die houd ik voor mezelf."

Brabants Dagblad

Meer op




Tags

salcido brabants terugknokken belandt carlos inneemt respecteer roda stevens teamsport toegeeft verhouding vlakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte