Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV maakt werk van sfeervakken

30 maart 2001 00:09

Verslaggever: BvT

In het tijdelijke supportershome in de Noordtribune organiseerde de Supportersvereniging vanavond een forum met als onderwerp de relatie tussen PSV en haar supporters.

Aan het forum namen namens PSV deel Fons Spooren (commercieel directeur), Hans van Vlokhoven (hoofd publiekszaken), Patricia Peters (hoofd kaartverkoop) en Ronald Waterreus (speler). Ook de voorzitter van de Supportersvereniging zelf, Ger van Os, was van de partij. De discussie werd vooraf gegaan door een inleiding van journalist Peter Visser en geleid door Victor DeConinck.

Uiteraard kwamen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod, van kleine individuele problemen tot de grote lijnen in het supportersbeleid van PSV. Opvallend waren de uitspraken van commercieel directeur Fons Spooren, die zich geschokt toonde na het horen van enkele supporters die beweerden dat er de afgelopen jaren niets was veranderd.

PSV zal in de toekomst zelf het initiatief nemen tot bepaalde sfeerverhogende maatregelen. Zo zal er worden gezorgd voor zakken met snippers op Oost en West en wordt nadrukkelijk gekeken naar de mogelijkheid grote vlaggen met flexibele stokken toe te laten in het Philips Stadion.

De problematiek rondom het strenge 'zitten-beleid' in de vakken S, T, U, H en Oost zal ook aangepakt worden in de komende jaren. Een en ander blijkt onder andere verband te houden met de verbouwing van het stadion en daarmee samenhangend een onvermijdelijke verhuizing van supporters uit vak G naar U, die liever niet de hele wedstrijd staan. "PSV zal bepaalde sfeervakken gaan aanwijzen waar supporters zonder anderen te hinderen kunnen staan", aldus Spooren.

Meer op




Tags

sfeervakken spooren fons oost supportersvereniging aanwijzen beweerden deconinck flexibele ger geschokt hans hinderen inleiding noordtribune patricia peters problematiek publiekszaken samenhangend sfeerverhogende snippers stokken strenge supportersbeleid supportershome vakken verbouwing verhuizing visser vlaggen vlokhoven waterreus west

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage