Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Raaij en Ploegsma verwachten ook geen rol meer voor Philips als hoofdsponsor

4 november 2008 19:12 - Sportweek

Verslaggever: RvN

Na Stan Valckx hebben ook Ploegsma en Van Raaij laten weten dat zij verwachten dat Philips in de toekomst zal stoppen met het hoofdsponsorschap van PSV en een andere rol zal gaan aannemen.

Ploegsma in Sportweek: "Ik weet niet precies wat er gaande is, ik weet alleen dat het contract tussen Philips in PSV niet bepaald top is. Wellicht dat Philips wel aan PSV verbonden zal blijven, maar in een andere rol, als subsponsor bijvoorbeeld."

Harry van Raaij: "Philips en PSV zullen altijd met elkaar verbonden blijven, maar ik verwacht dat de band zoals die er nu is, niet gecontinueerd zal worden. Ik denk dat PSV founder zal worden, of zoiets. Ik heb de laatste tijd nou niet het idee dat PSV een belangrijke rol speelt in de exposure van Philips, laat ik het zo zeggen."

"In mijn tijd als voorzitter van PSV zat ik vaak met de bestuursvoorzitter van Philips, Cor Boonstra, op de tribune. En dat was niet echt een voetballiefhebber. Gerard Kleisterlee, de huidige baas van Philips, is dat wél. Maar hem heb ik al lang niet meer in het stadion gezien. De visie is er niet meer. Veel mensen die bij Philips op de marketing-afdeling werken, komen uit het buitenland. Er is geen loyaliteit meer, het PSV-hart van Philips is verdwenen."

Meer op Sportweek




Tags

ploegsma raaij hoofdsponsor afdeling bestuursvoorzitter boonstra exposure founder gecontinueerd gerard hoofdsponsorschap kleisterlee loyaliteit marketing sportweek subsponsor valckx voetballiefhebber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage