Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bommel mag mogelijk transfervrij weg bij Bayern

10 november 2008 22:45 - Kicker

Verslaggever: RvN

Er gaan in Duitsland steeds meer geluiden op dat het contract van Mark van Bommel bij Bayern München niet verlengd zal worden. Komende zomer loopt dat contract af. In tegenstelling tot andere spelers nam de club nog geen initiatief om te praten over contractverlenging Zaakwaarnemer Rob Jansen in Der Kicker: "We wachten op Bayern, op hun plannen. Als ze Mark niet meer willen, gaat hij. Zo gaat dat in het voetbal. We spreken nog met geen andere club. Pas als Bayern hem niet meer wil, gaan we op zoek naar iets anders, in Duitsland of in het buitenland".

Het bestuur van PSV sprak afgelopen zomer de wens al uit Van Bommel te strikken voor een terugkeer. In Duitsland gaan echter sinds afgelopen week geruchten over een overgang van Van Bommel naar het Schalke'04 van Fred Rutten, met wie hij het goed zou kunnen vinden.

Meer op Kicker




Tags

bayern bommel duitsland bestuur jansen kicker rutten schalke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage