Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Nistelrooy: 'hier wachtte ik op'

31 maart 2001 22:10

Verslaggever: RvW

De ban is gebroken voor Van Nistelrooy. Na ruim een jaar kon de spits van PSV het net weer vinden. 'Hier zat ik op te wachten' aldus Van Nistelrooy. 'Het was een heerlijk gevoel. Na de eerste goal ontpofte het stadion. Het was een simpele goal, maar enorm belangrijk ook voor de wedstrijd. Vervolgens pakte ik kort daarna de tweede uit de lucht na een schitterende voorzet van Kolkka'.

De spits liet weten enorm scherp en geconcentreerd te zijn. De rust die hij de afgelopen week had kunnen nemen, had hem goed gedaan.

Met wie Van Nistelrooy het beste kan spelen voorin, dat moet nog uitgevonden worden. Vanavond ging het veel beter met John de Jong dan met Mateja Kezman die in de rust gewisseld werd. Het was de bedoeling dat Kezman achter Van Nistelrooy zou gaan spelen, maar in praktijk speelden ze naast elkaar. Volgens de spits betekent dat niet dat de twee topscorers niet samen kunnen spelen. 'We zullen onze samenwerking goed moeten doorpraten en daarop trainen' aldus Van Nistelrooy.

De aanvaller was blij dat PSV uiteindelijk de winst naar zich toe kon trekken en met de komende moeilijke serie voor de boeg minimaal 4 punten voorsprong blijft behouden op Feyenoord.

Meer op




Tags

nistelrooy kezman wachtte ban boeg doorpraten feyenoord geconcentreerd jong kolkka lucht mateja ontpofte simpele topscorers uitgevonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte