Transparent
Inloggen
Sluiten

Lazovic: frustratie moest er even uit

16 november 2008 21:22

Verslaggever: RvN

Nadat Lazovic de gelijkmaker van Ibrahim Afellay had voorbereid, reageerde hij zich af met woeste armgebaren richting de bank. Lazovic daarover in het Algemeen Dagblad: "Dat kwam door alle frustratie. Ik wil spelen. Veel mensen denken dat ik een beetje gek ben, maar het is alleen frustratie. Het gebeurde in een seconde, daarna ben ik het ook kwijt."

"Danny en ik willen graag met twee spitsen spelen. Vandaag was eigenlijk de eerste keer en voor mijn gevoel ging het best goed. We creëerden meer."

Stevens bevestigde dat het vanaf die tijd aanvallend beter ging. Verdedigend ging het echter fout. "We kregen een impuls maar je zag ook de andere kant van 4-4-2. Je moet wel direct omschakelen. Als dat niet gebeurt, wordt het heel moeilijk."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

lazovic afellay armgebaren creeerden danny stevens woeste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.840 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

arensman babadi bakayoko bardet basarnhem bayern bella bergwijn boscagli bosz business connor dest driouech eredivisie jong kern kotchap lozano mauro oost pepi ruilen sangare schouten seat sparta teze til tillman