Transparent
Inloggen
Sluiten

OB: Jan Reker spreekt zich uit [video]

19 november 2008 19:22

Algemeen directeur van PSV Jan Reker lag vorig seizoen flink onder vuur toen keeper en publiekslieveling Huerelho Gomes in Voetbal International de confrontatie met hem zocht. Na een slechte seizoensstart, met als voorlopig dieptepunt het gevoelige verlies tegen Ajax afgelopen zondag, vertelt Jan Reker uitgebreid aan Omroep Brabant zijn verhaal. "De algemeen directeur van PSV is ontevreden over de prestaties van het eerste elftal."

Verslaggever Paul Post onderwerpt Reker aan een kritisch vragenvuur en confronteert de algemeen directeur met de slechte resultaten in de nationale en Europese competitie, de onrust bij de supporters, de reactie van spits Lazovic in de wedstrijd tegen Ajax en het aankoopbeleid van de Eindhovense club.

In een lang interview geeft Reker tekst en uitleg over zijn rol binnen de club, verdedigt hij het aankoopbeleid en schetst de algemeen directeur zijn verwachtingen voor de rest van dit seizoen. "Het doel is strijden om het kampioenschap en Europees overwinteren", licht Reker toe. Duidelijk is dat dit een moeilijke opgave zal gaan worden. Gedacht wordt om in de winterstop spelers aan te trekken die al eerder succesvol zijn uitgekomen voor PSV. "We hebben aan al deze spelers gedacht en er is contact geweest."

Tevergeefs
De pogingen van om deze oud-spelers terug te halen om het team in de winterstop te versterkenwaren tevergeefs. Volgens algemeen directeur Jan Reker is met alle spelers contact geweest die de afgelopen jaren een meerwaarde hebben gehad voor de club. Namen noemen doet Reker niet, maar zeker is dat PSV Mark van Bommel terug wilde halen naar Eindhoven. Ook Jan Vennegoor of Hesselink en André Ooijer zouden op het verlanglijstje staan van Reker. Maar geen van die spelers hebben interesse om nu al terug te keren in Eindhoven.

Klik links op het videofragment op de website van Omroep Brabant voor het hele gesprek dat sportverslaggever Paul Post had met algemeen directeur Jan Reker.




Tags

reker post tevergeefs bommel confrontatie confronteert dieptepunt gomes hesselink huerelho lazovic onderwerpt ooijer opgave publiekslieveling schetst seizoensstart sportverslaggever tekst uitgekomen vennegoor verdedigt verlanglijstje versterkenwaren videofragment vragenvuur vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus jong kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat seizoenskaart skipper soccernews sparta utrecht voorkennis